Un bărbat de 62 de ani s-a răsturnat cu mașina, la Jitaru. O persoană și-a pierdut viața

Un grav accident de circulație a avut loc pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, luni dimineață, 5 februarie. O persoană a decedat, iar alte trei au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii olteni spun că mașina, condusă de un bărbat de 62 de ani, s-a răsturnat, ajungând într-un șanț.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Optași, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și doi pasageri au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un alt pasager a decedat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.