Senatorul Siminica Mirea a discutat cu localnicii din Piatra-Olt despre măsurile implementate de PSD pentru pensionari

Senatorul Siminica Mirea a fost joi, 22 februarie, în orașul Piatra-Olt, unde a discutat cu localnicii despre măsurile sociale implementate de Guvernul PSD pentru pensionari.

Parlamentarul social-democrat a vorbit despre rolul pe care l-a avut PSD privind creșterea pensiilor, precum și ajutoarele de solidaritate sau tichetele de alimente.

„Alături de primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada, și echipa PSD locală, am fost astăzi în rândul cetățenilor pentru a discuta despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD. Subliniem rolul nostru în creșterea pensiilor și în adoptarea inițiativelor precum ajutoarele de solidaritate, tichetele de alimente sau cardurile de energie. De asemenea, m-am bucurat să văd o comunitate unită și în plin proces de modernizare, datorită inițiativelor dlui primar și abilității sale de a asculta nevoile cetățenilor. Este crucial să ne îndreptăm atenția către seniorii noștri, care merită respectul și sprijinul nostru deplin pentru o viață împlinită și lipsită de griji”, a spus senatorul PSD de Olt.

sursa foto: facebook Siminica Mirea