Oprescu: „Rezultatul final pe care noi îl obținem este meritul oltenilor, care au, în continuare, încredere în noi”

Liderul social-democrat Marius Oprescu a precizat joi, 29 februarie, că oltenii au în continuare încredere în PSD Olt, ceea ce reiese din sondajele ce au fost realizate în toate localitățile județului.

Oprescu a evitat să înainteze un scor pe care se așteaptă să-l obțină la alegerile locale din 9 iunie

Așa cum v-am spus-o de fiecare dată, nu-mi place… Dacă mă duc într-o zonă, pot să risc să fiu arogant și nu fac treaba aceasta niciodată. Noi încercăm să obținem rezultate foarte bune, suntem organizați foarte bine, dar rezultatul final pe care noi îl obținem este meritul oltenilor, care au, în continuare, încredere în noi și ne votează de fiecare dată. N-aș putea să spun dinainte ce rezultate obținem, chiar dacă ele, la un moment dat, din toate studiile sociologice pe care noi le facem, se întrevăd”, a spus Oprescu.

Liderul PSD Olt s-a delimitat clar de PNL, spunând că nu vor exista candidați pe liste comune între cele două formațiuni politice, la nivel județean.

„Cu siguranță, gestionarea acestor alegeri, chiar dacă la nivel național suntem pe o listă comună, va fi separat. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă. Nu există candidat comun în nicio localitate, conducerea centrală, atunci când a stabilit în cadrul Coaliției de a merge pe liste comune la europarlamentare, a spus că organizațiile județene care cred că se pot înțelege, au posibilitatea să meargă pe liste comune. În județul Olt nu este cazul”, a adăugat Oprescu.

Liderii Coaliției au stabilit următorul calendar al alegerilor:

Alegeri europarlamentare și locale 2024 – 9 iunie

Alegeri prezidențiale 2024 – 15 şi 29 septembrie

Alegerile parlamentare 2024 – 8 decembrie