Primarul Emil Moț și președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au verificat lucrările de la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, din cartierul Progresul

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, și președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au verificat lucrările ce sunt în plină derulare la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din cartierul Progresul. Municipalitatea și-a propus ca această bază sportivă să fie inaugurată în vara acestui an.
Edilul a purtat discuții cu slătinenii din zonă, ascultând solicitările locatarilor.
„Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt și reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, am verificat lucrările din cadrul proiectului “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul. De asemenea, am purtat discuții constructive cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a identifica și soluționa doleanțele cetățenilor din zona respectivă. Vă asigur de un singur aspect: propunerile dumneavoastră sunt motorul dezvoltării durabile a municipiului Slatina!”, a spus primarul Emil Moț.

Autoritățile vor inaugura Baza sportiva „Dumitru Dobrescu” din Cartierul Progresul din municipiu în această vară. Baza sportivă se află în plin proces de modernizare, după ce întreaga suprafață a fost preluată de la Ministerul Tineretului și Sportului. Terenul de peste 17.000 de mp a fost curățat de constructorul care execută lucrarea, aici fiind ridicate: un amfiteatru în aer liber, un parc, locuri de joacă pentru copii, un skate park, spațiu pentru fitness, o zonă pentru role și biciclete, spații verzi și fântâni arteziene, grupuri sanitare, dar și o parcare pentru mașini.

Inaugurarea este programată pentru vara acestui an, municipalitatea urmând să organizeze cu această ocazie un spectacol în aer liber, dar și competiții sportive pentru elevi și adulți.