PSD Olt îi acuză pe liberali că și-au pus o coroană mortuară în fața sediului, pentru a se victimiza. „N-au niciun plan de guvernare locală, doar gargară ieftină”

Într-o postare pe pagina de socializare, PSD Olt condamnă ferm manipularea și campania negativă derulate de liberali, în această perioadă, cu ceva mai mult de două luni înaintea alegerilor locale.

Astfel, PSD Olt îi acuză pe liberali că și-au pus singuri o coroană mortuară în fața sediului, „povestea falsă” fiind ulterior aruncată în curtea social-democraților olteni, doar pentru ca aceștia să se victimizeze.

Social-democrații spun că liberalii au abordat această tactică în încercarea de a mai câștiga un vot, pentru că sondajele îi plasează în coada clasamentului.

„Recent, am fost martorii unei strategii ieftine și deplasate de a inventa povestiri false și de a le arunca în curtea partidului nostru, într-o încercare penibilă de a denigra și de a manipula opinia publică.

Gestul mizerabil al PNL Slatina de a-și plasa o coroană mortuară în fața sediului, într-o tentativă eșuată de a se victimiza, este total ridicol și arată caracterul foarte jos și disperarea de a se agața de orice tactică meschină pentru a mai câștiga un vot, demoralizați fiind de sondajele care îi plasează în coada clasamentului”, arată PSD Olt.

Totodată, PSD Olt explică că liberalii nu au niciun plan de guvernare locală, pentru dezvoltarea comunităților, ci doar „gargară ieftină”.

Apăruți prin județ doar o dată la patru ani pentru a-și asigura sinecurile politice, șefii PNL Slatina și PNL Olt se prezintă în fața opiniei publice cu o atitudine complet depășită, cu manipulări și tentative de victimizare, care nu fac decât să denatureze atenția cetățenilor de la faptul că n-au produs în viața lor nimic. Că de numele lor nu se leagă niciun proiect de dezvoltare, că, în fapt, n-au niciun plan de guvernare locală, doar gargară ieftină și tactici subversive de manipulare.

PSD Olt dezaprobă ferm astfel de practici și afirmă angajamentul față de principiul unei campanii pozitive, bazate pe realizări, proiecte, propuneri constructive, acțiuni frumoase și soluții reale.

 Atacurile și insinuările murdare rămân apanajul PNL Olt, pentru că nu vă pot oferi nimic altceva”, a mai arătat sursa citată.

O fotografie în care apare o coroană de flori cu poza prefectului Mario De Mezzo a fost postată vineri, 22 martie, de deputatul Gigel Știrbu, pe contul său de socializare.  

fotografie ilustrativă: sediul PNL Olt, din centrul Slatinei