O femeie din Caracal, în stare gravă, după ce i s-a făcut o endoscopie. Polițiștii din Dolj au deschis o anchetă

O femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator, în urma unei endoscopii. Incidentul a avut loc într-o clinică privată din Craiova, acolo unde caracaleanca ar fi făcut investigația medicală. Potrivit unor surse, femeia a fost resuscitată și se află în stare critică, fiind pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Craiova.

Polițiștii din Dolj fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie a.c., o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Medicul care a efectuat investigația se află în centrul unui scandal, fiind trimis în judecată pentru ucidere din culpă.