Legendele Craiovei Maxima au învins echipa Parlamentului, în meciul demonstrativ susținut în memoria lui Jane Nițulescu, la Caracal

În meciul demonstrativ ce a avut loc duminică, 12 mai, Craiova Maxima s-a impus în fața echipei Parlamentului României, cu scorul 5-3. În timp ce pentru Craiova Maxima au marcat Cârțu, Săndoi, Frăsineanu, Cristescu și Mogoșanu, pentru echipa parlamentara au înscris Dumitrică, Adrian Chesnoiu și A. Stănescu. A fost un moment încărcat de emoție, pentru toți cei care l-au cunoscut pe Jane Nițulescu, fiind o partidă omagială pentru cel care și-a pierdut viața la începutul acestui an, la vârsta de 72 de ani.

Evenimentul a fost organizat de fiul regretatului om de fotbal, Jean Nițulescu, la inițiativa deputatului Adrian Chesnoiu.

„Pasiunea pentru sport s-a răsfrânt nu numai asupra  destinului său, ci și al tinerilor cărora le-a descoperit talentul și i-a susținut cu implicare, aceștia confirmându-i peste timp valoarea intuiției sale și a harului de a identifica valori. Tinerii  au devenit membrii ai echipei naționale și au fost reperați de cluburi sportive importante de peste hotare. Campion cu Universitatea Craiova, Președinte de club timp de 40 de ani, mentor pentru tinerii care au aspirat la statutul de jucător profesionist. Har și pasiune, devotament și fidelitate, în egală măsură un spirit elevat și modest”, a spus Emil Săndoi, pe stadionul din Caracal, care îi poartă deja numele lui Jane Nițulescu.

Craiova MAXIMA:

Silviu Lung, Nicolae Negrila,  Nicolae Ungureanu,  Sorin Cartu, Emil Sandoi, Costica Domose, Rodion Cămătaru, Grigore Ciupitu, Aurica Beldeanu, Dumitru Mitrita, Silvian Cristescu, Robert Vancea, Daniel Mogoșanu,  Cornel Frasineanu, Adrian Popescu, Marian Calafeteanu, Costel Nica, Codrut Nițulescu. La Craiova a aparat în repriza 2a doua Emanoil Savin, fostul primar al Bușteniului.

Potrivit deputatului PSD Olt, Adrian Chesnoiu, din echipa parlamentului au făcut parte:

Adrian Chesnoiu – deputat
Gheorghe Nacov – deputat
Giureci Slobodan – deputat
Ionel Floroiu – deputat
Nicolae Georgescu – deputat
Silviu Macovei – deputat
Marius Humelnicu – senator
George Dumitrică- s. gen. adj. C. Dep.
Emanoil Savin – fost senator
Stănescu Alexandru – fost deputat
Remus Munteanu – deputat
Stranieri (invitați) echipa parlamentului.
Marius Oprescu – Președinte CJ Olt
Lucian Bute – campion Mondial Box
Daniel Oprescu – Antrenor CSM Slatina