Primarul din Drăgănești, demers pentru reluarea lucrărilor la noul sediu al primăriei

Primarul orașului Drăgănești-Olt, Marian Tudorică, a făcut demersuri, joi, 30 mai, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru deblocarea proiectului privind continuarea lucrărilor de la sediul primăriei. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 2,5 milioane de lei, inclusiv TVA.

Lucrările au fost demarate în 1994, ulterior proiectul fiind abandonat, deși toate birourile administrației stau înghesuite într-un conac boieresc, construit în urmă cu mai bine de un secol.

Primarul Marian Tudorică vrea ca proiectul sa fie deblocat de autoritățile centrale, pentru ca primăria să poată fi mutată într-un spațiu modern și funcțional.

(…)Am depus documentele necesare pentru verificarea în Consiliul Tehnico-Economic al proiectului “Continuare lucrări sediu primărie oraș Drăgănești-Olt” – adică noul sediu al primăriei noastre.Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea orașului nostru. Noul sediu al primăriei va oferi un spațiu modern și funcțional pentru serviciile publice, iar acest proiect este rezultatul eforturilor noastre comune.Următorul pas este licitarea și începerea efectivă a lucrărilor. Vom ține comunitatea la curent cu fiecare etapă și vom asigura transparență pe tot parcursul procesului(…)”, a spus primarul Marian Tudorică.