Senatorul Liviu Voiculescu, despre Parcul „Dumitru Dobrescu” din Slatina: „Sunt foarte surprins de cum a ieșit”

Parlamentarii Liviu Voiculescu, Marius Iancu, dar și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au fost prezenți la inaugurarea Parcului „Dumitru Dobrescu” din Slatina, ce a avut loc vineri, 31 mai.

Senatorul PSD Liviu Voiculescu s-a arătat încântat de investiția din Cartierul Progresul, precizând că este cea mai mare satisfacție pentru un primar să inaugureze astfel de proiecte.

„Încep și eu prin a-l felicita pe primarul municipiului Slatina, pe Emil, pentru această investiție. Da, eu am fost primar, de comună, și știu că cea mai mare satisfacție pentru noi, cei care suntem în slujba cetățeanului, este vedem pe fața cetățenilor satisfacția lucrului bune făcut. Astăzi asta vedem aici. Îl felicit, chiar și ca fost candidat, pentru această investiție atât de benefică și necesară pentru locuitorii municipiului Slatina. este un loc minunat, foarte supins de cum a ieșit, felicitări încă o dată administrației locale și așa trebuie să se comporte un edil care ține la cetățeni, n-am nicio emoție că și după 9 iunie Emil Moț va continua în același ritm de dezvoltare a municipiului Slatina. îi feliicit din tot sufletul„, a spus senatorul social-democrat Liviu Voiculescu.

Deputatul Marius Iancu spune ca terenul pe care s-a ridicat acest parc a fost obținut cu greu de la Ministerul Tineretului și Sportului.

„O investiție foarte frumaosă, mult așteptată de către slătineni. Îl felicităm pe domnul primar, știu că de mult s-a zbătut pentru a obține acest teren și a face această investiție. Un parc minunat, chiar am rămas plăcut surpins, cu multe locuri de desfășurat diverse activități, skatepark-ul ceva unic în S-E Europei, sper că acest lucru ne va pune pe harta europeană a acestui sport. Îl felicit încă o dată pe domnul primar și am încredere că Slatina va merge în continuare spre dezvoltare”, a spus deputatul Marius Iancu.