CSM Slatina și-a prezentat achizițiile. Cătălin Golofca, la Slatina

Antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a prezentat vineri, 7 iunie, jucătorii pe care clubul a reușit să-i transfere în această vară. Astfel, gruparea slătineană i-a cooptat în lot pe David Savu, Alexandru Sima, Paul Toroc, Emilian Pacionel, dar și Cătălin Golofca, care a evoluat de a lungul carierei sale și pentru Steaua.

Jucătorii au semnat deja cu gruparea slătineană ce evoluează în Liga a II-a, înțelegerile lor fiind valabile de la 1 iulie.

„Avem câțiva jucători noi pe care este bine să-i cunoască lumea. Am reușit să perfectăm patru-cinci transferuri în această  perioadă, așa cum îi stă bine unei echipe bine organizate. I-am transferat pe David Savu, care în campionatul trecut a evoluat pentru Pandurii Tg. Jiu, pe Alexandru Sima, care a evoluat pentru CS Tunari, pe Cătălin Golofca, în sezonul anterior a evoluat pentru Chindia Târgoviște, Paul Toroc, născut 2004, care sezonul trecut a jucat pentru Dumbrăvița și Emilian Pacionel, care sezonul anterior a evoluat pentru Progresul Spartak. Am reușit să semnăm și cu Cătălin Țâră, dar el nu a participat astăzi la eveniment, fiind plecat în concediu în străinătate.

Prin aducerea acestor băieți, sperăm să avem o clasare mult mai bună decât în sezonul care s-a încheiat și să oferim publicului slătinean un spectacol cât mai frumos. Înțelegerile sunt valabile de la 1 iulie, pentru că ei sunt sub contract cu echipele lor anterioare până la 31 iunie, conform regulamentului. Încă nu este închisă lista de transferuri, am mai avea nevoie de un mijlocaș central și de un atacant cu care suntem în discuții”, a spus Dan Oprescu.

Antrenorul Dan Oprescu și jucătorii au fost prezenți astăzi pe Stadionul 1 Mai Slatina, la festivitatea de anunțare a aprobării proiectului pentru construirea noii arene din Slatina.

„Am primit cu euforie vestea construirii noului stadion. Se știa de foarte multă vreme că administrația lucrează foarte puternic la acest proiect, chiar de multă vreme.  Băieții sunt fericiți că în doi-trei ani vor putea să joace pe noua arenă, va fi un proiect multifuncțional, pentru că mai multe secții din club vor beneficia de această investiție”, a spus Dan Oprescu.

CSM Slatina s-a despărțit, în această perioadă, de fundașii centrali Mondragon și Sălcianu, Riza din bandă stângă, atacantul Vali Alexandru, Alex Ciocâlteu și de Mircea Donca.