Emil Moț și Emil Popa au demisionat din fruntea PSD Slatina. Interimatul va fi asigurat de Marius Iancu și Cosmin Floreanu

PSD Olt a anunțat miercuri, 19 iunie, că Emil Moț, președintele PSD Slatina, și Emil Popa, secretarul executiv al acestei organizații, au demisionat din aceste funcții. Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu și de subprefectul Cosmin Floreanu.

Decizia din cadrul ședinței PSD Slatina vine în urma rezultatelor politice înregistrate la alegerile locale, edilul Emil Moț pierzând Primăria Slatina.

În cadrul ședinței PSD Slatina, Emil Moț și Emil Popa și-au prezentat demisiile din funcțiile de Președinte, respectiv Secretar Executiv ai organizației municipale. De asemenea, și vicepreședinții organizației municipale au renunțat la funcțiile lor. Acest gest de onoare survine în lumina ultimelor rezultate politice înregistrate la alegerile locale. Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare. Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată. De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu, în calitate de președinte, în echipă cu subprefectul Cosmin Floreanu, secretar executiv.