VIDEO. UPDATE. Grav accident de circulație pe strada Ionașcu, din Slatina. Șoferul autoturismului a murit

UPDATE: Șoferul autoturismului, un bărbat de 42 de ani, a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina, acesta fiind implicat în accidentul de pe strada Ionașcu din Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oboga, județul Olt și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Strejesti județul Olt.

În urma evenimentului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unei persoane care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul autoutilitarei implicat în eveniment a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un grav accident de circulație a avut loc luni, 17 octombrie, pe strada Ionașcu din municipiul Slatina. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule ce s-au lovit violent, în urma impactului una dintre ele răsturnându-se pe șosea. 

Potrivit unor surse, impactul violent a avut loc între o mașină și un autocamion, cel din urmă ricoșând într-o stație de autobuz, rănind o persoană ce aștepta microbuzul. Răni a suferit și șoferul mașinii, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

Mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt și polițiști intervin la fața locului.