Primăria Slatina, anunț despre ridicarea premiilor în cadrul Galei Laureaților

Slatina va împlini pe 20 ianuarie 653 de ani de la prima atestare documentară, care a avut loc în anul 1368. Continuând tradiția ultimilor cinci ani, Primăria Slatina va premia elevii, profesorii, sportivii, antrenorii și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Cuantumul total al premiilor din cadrul ediției a V-a a evenimentului „Gala Laureaților” este de 400.000 lei, numărul câștigătorilor fiind de peste 950. Laureații galei își vor ridica premiile în bani de la Direcția Generală Economică a Primăriei Slatina, urmând a fi făcute programări.

„Vom premia 676 de elevi, 70 de cadre didactice, 126 de sportivi, 26 de antrenori și 53 de cupluri. Dat fiind contextul pandemic, premierea laureaților se va efectua în baza unei programări ce va fi adusă acestora la cunoștință, centrele de ridicare a premiilor având următoarele locații: elevii, profesorii, sportivii și antrenorii își vor ridica premiile în bani de la casieria Direcției Generale Economice din strada Toamnei, nr. 2, diplomele fiind distribuite la secretariatele unităților de învățământ sau reprezentanților la sediul cluburilor sportive, de către personalul din cadrul Primăriei municipiului Slatina – Serviciul Cultură, Sport. Premiile de fidelitate și diplomele înrămate pentru cuplurile din municipiul Slatina care au împlinit 50 de ani de căsătorie se vor ridica de la casieria Direcției Generale Economice, din strada Toamnei, nr. 2”, a anunțat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.