FOTO. Accident, în sensul giratoriu din cartierul Steaua din Slatina

Un eveniment rutier a avut loc luni, 22 februarie, în sensul giratoriu din cartierul Steaua din Slatina.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări.

„Colegii sunt la fața locului. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, vor fi verificate imaginile de pe camere, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Un bărbat, de 42 de ani, a ajuns la UPU Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, acesta fiind găsit de polițiști în fața mașinii, căzut pe carosabil.

„La data de 22 februarie, în jurul orelor 16.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie al Județului Olt au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Slatina. Polițiștii deplasați la faţa locului, pe strada Ecaterina Teodoroiu au găsit un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani și o persoană, un bărbat, de 42 de ani, aflat în fața autoturismului, căzut pe carosabil. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale, iar polițistii aflați la fața locului continuă cercetările pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului”, a mai precizat reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit unor surse, șoferul și bărbatul care a fost luat pe capota mașinii circa 50 de metri ar fi avut un scandal mai vechi.