CJ Olt premiază sportivii și antrenorii pentru rezultatele din 2020. Cine ia premiul cel mare, de 4.000 de lei

Deși multe competiții au fost suspendate din cauza pandemiei COVID, CJ Olt va premia și în acest an sportivii din județ și antrenorii lor, pentru rezultatele obținute în 2020. Astfel, a fost aprobată valoarea netă de 20.500 de lei pentru premierea sportivilor și antrenorilor din Olt care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului trecut.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că opt persoane vor fi premiate, valoarea celui mai mare premiu fiind de 4.000 de lei. Nu va mai fi o festivitate, iar sportivii și antrenorii vor intra în posesia premiilor pe 1 Martie.

„Din păcate, din cauza pandemiei, anul 2020 a fost unul sărac în competiții. Avem doar opt persoane premiate, patru sportivi și patru antrenori, cel mai mare premiu este de 4.000 de lei, iar cel mai mic premiu este de 1.500 de lei. În anii trecuți, ne întâlneam în cadrul unei festivități, în care aveam sala plină de sportivi pe care îi premiam, la fel cum făceam în fiecare an și cu olimpicii. Din păcate, pentru că multe competiții nu s-au desfășurat, anul acesta nu putem să ne bucurăm de premierea multor sportivi. Nu va fi o festivitate, noi ne vom întâlni cu ei pe 1 Martie și le vom înmâna aceste premii”, a spus Oprescu.

Premiul cel mare, în valoare de 4.000 de lei, îi va reveni sportivei Adina Diaconu, care a obținut locul I la Campionatul European U21, dar și antrenorului ei, Petre Arnăutu. Antrenorii de box de la CSM Slatina, Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, vor primi câte 1.500 de lei, iar antrenorul de atletism, Dan Bărbuți, are un premiu de 3.000 de lei.

Sportivii și antrenorii vor fi premiați după cum urmează: