O fată de 14 ani a plecat dintr-un centru de tip familial din Slatina. Polițiștii o caută de șase zile

Polițiștii olteni caută o fată de 14 ani ce a plecat pe 27 martie dintr-un centru de tip familial din Slatina. Oamenii legii au fost sesizați de educatorul centrului.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, care ar fi plecat voluntar dintr-un centru de tip familial din municipiul Slatina și  nu a mai revenit. La data de 27 martie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un educator dintr-un centru de tip familial cu privire la faptul că minora PARASCHIV ELENA ar fi părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu și nu a revenit. Polițiștii de investigații criminale desfășoară verificări și activități de căutare a persoanei dispărute”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

PARASCHIV ELENA prezintă următoarele semnalmente: aproximativ 1.50 m înălțime, păr șaten lung, de obicei prins în coadă.

La momentul plecării de la domiciliu aceasta purta blugi și tricou roz.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.