Bărbatul care a abordat o fetiță la un loc de joacă din Cartierul Steaua a fost reținut. 12 ore de audieri

UPDATE:

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Pitești, județul Argeș,  care stătea fără forme legale în casa bunicilor săi din comuna Priseaca, a fost arestat preventiv. Acuzat de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală în cazul unei fete, dar și a altor două fapte de tentativă la aceeași infracțiune asupra altor două fetițe, bărbatul a fost dus, vineri după-amiaza, în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au admis propunerea procurorilor Parchetului Slatina. Judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Bărbatul care a abordat o fetiță la un loc de joacă din Cartierul Steaua din Slatina a fost reținut, în noaptea de joi spre vineri, pentru 24 de ore, fiind bănuit de agresiune sexuală și tentativă la agresiune sexuală. Audierile s-au întins pe mai bine de 12 ore, polițiștii din cadrul IPJ Olt încercând să stabilească ce s-a întâmplat. În afara bărbatului, mai mulți martori au dat declarații.

„La data de 29 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală și tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală, asupra 3 minore, din municipiul Slatina. În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judetean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Slatina cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul are 39 de ani și are domiciliul în Pitești, dar locuiește fără forme legale în Priseaca.

Bărbatul ar fi avut o scurtă discuție cu fetița căreia i-a pus mai multe întrebări, în cele din urmă convingând-o să plece cu el din parc. Copila a avut noroc cu sora ei mai mare, care o supraveghea de la geamul apartamentului în care locuiesc și care a intervenit.

Întreaga poveste a devenit virală, după ce mama fetiței a postat pe un grup de socializare, încercând astfel să avertizeze părinții.