VIDEO. Șoferul unui tractor a murit, după un accident rutier produs la Strejești. Un camion, o mașină și un tractor au fost implicate

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, 13 iulie, în zona localității Strejești (județul Olt), pe Drumul Național 64, fiind implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii.

Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, a murit pe loc. Din fericire ceilalți doi șoferi nu au fost răniți.

„La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pompierii au intervenit și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.