Patru pompieri de la ISU Olt, deplasare în sprijinul ISU Constanța. „Echipamentele vor fi operaționalizate în funcție de situația din zonele de frontieră”

Patru pompieri din cadrul ISU Olt s-au deplasat în sprijinul ISU Constanța, începând din noaptea de miercuri spre joi, 2-3 martie, cu două autocamioane cu sistem hidraulic de încărcare/descarcerare, o tabără mobilă în sistem containerizat, o bucătărie rulantă auto și un container suport logistic al intervenției pentru iluminat.

Echipamentele vor putea fi operaționalizate în funcție de situația din zonele de frontieră.

„Începând din această noapte, patru pompieri din cadrul ISU Olt s-au deplasat în sprijin la ISU Constanța, cu două autocamioane cu sistem hidraulic de încărcare/descarcerare, o tabără mobilă în sistem containerizat, o bucătărie rulantă auto și un container suport logistic al intervenției pentru iluminat, cu capacitate de 450 kVA și accesorii. Echipamentele au fost dislocate în județul Constanța din dispoziția Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și vor putea fi operaționalizate în funcție de situația din zonele de frontieră”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

foto:arhivă