Primarul Rotea vrea rețea de apă, gaze și iluminat cu lămpi led pe toate străzile din cartierul Vârtina. Vor fi demarate lucrările de canalizare, în acest an

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, și-a continuat campania de întâlnire față în față cu bălșenii, iar joi, 26 mai, a ajuns în cartierul Vârtina. Astfel, după discuțiile cu oamenii, a stabilit prioritățile pentru această zonă, precum: rețea de apă, gaze și iluminat stradal integral cu lămpi led. Totodată, edilul vrea să demareze lucrările de canalizare, în acest an.

„Așa cum v-am promis, joi am avut întâlnire de lucru în mijlocul comunității pentru a discuta, cu fiecare dintre dumneavoastră, despre planurile de dezvoltare pentru orașul nostru, priorități și noi idei de proiecte. Până acum, alături de noua echipă din Primăria Balș, am reușit să concretizăm pentru această zonă: rețea de apă și gaze pe toate străzile; iluminat stradal integral cu lămpi led; demararea lucrărilor de canalizare anul acesta, urmând ca în perioada ce vine să reabilităm spațiul din fața școlii și să construim un loc de joacă pentru copii. Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de noi, pentru implicare și pentru toate sugestiile pe care mi le-ați transmis, este foarte important pentru mine să știu că munca noastră are rezultate și, împreună, suntem o adevărată echipă pentru Balș”, a spus Rotea.

Primarul orașului de pe Olteț va continua întâlnirile cu bălșenii, în perioada 7-12 iunie.