Accident, la Albota. Un autoturism, condus de o femeie din Olt, proiectat într-un autocamion. Șoferița și o fetiță de 7 ani, rănite

Un accident de circulație a avut loc luni, 3 aprilie, pe DN 7, la Albota, o femeie și o fetiță de 7 ani, din comuna Tufeni, județul Olt, fiind rănite ușor.

Mașina condusă de femeia de 35 de ani, din localitatea Tufeni, a fost lovită din spate și apoi proiectată într-un autocamion.

„Din verificările preliminare,  efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș,  s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Rătești, care conducea un autocamion pe DN 65 pe raza localității Albota, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion, care circula în fața acestuia, condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma accidentului, au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și o minoră de 7 ani, ambele din Tufeni, județul Olt”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

foto: arhivă, prezentare generală