Un bărbat de 40 de ani, din Slatina, a spart geamul unei mașini din care a furat bani și două telefoane

Un bărbat de 40 de ani, din Slatina, a spart geamul lateral al unei mașini din care a furat 160 de euro, 600 de lei și două telefoane. Furtul a avut loc în Slatina, pe 21 mai.

Hoțul a fost găsit ziua următoare, după ce a dat spargerea, de către un jandarm, care l-a recunoscut după semnalmentele transmise de către polițiștii olteni.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani cu domiciliul în municipiul Slatina a fost recunoscut după semnalmentele transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Olt ca fiind autorul unei infracțiuni de furt.

În data de 21 mai a.c., acesta a spart geamul lateral al unui autoturism și a sustras 160 euro, 600 lei și două telefoane.

Aseară, în jurul orei 19:30, colegul nostru, plt. Cristian ORȚAN, aflat în timpul serviciului pe subunitatea de intervenție,  a observat un bărbat care corespundea semnalmentelor, chiar în momentul în care intenționa sa intre într-o sală de jocuri.

Echipajul de jandarmerie l-a condus la sediul poliției ca fiind suspect de săvârșirea unei infracțiuni”, arată Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Mașina era parcată pe strada Livezii din Slatina, ia polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt.

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani dintr-un autoturism ce se afla parcat în municipiul Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras o borsetă, două telefoane mobile, 160 de euro și 600 de lei dintr-un autovehicul ce se afla parcat pe strada Livezii, din municipiul Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale. În urma activităților desfășurate, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

foto: arhivă