Doi tineri mascați au intrat în incinta unei firme din Caracal. Au agresat-o fizic pe angajată și au furat peste 8.000 de lei

Jaf ca în film la Caracal, vineri, 19 ianuarie, unde doi tineri au pătruns mascați în incinta unei societăți comerciale, au agresta-o fizic pe angajată și au furat 8.700 de lei. Doi bărbați au fost reținuți, iar a treia persoană este căutată de oamenii legii.

Polițiștii spun că fapta ar fi fost comisă de trei tineri din comuna Fălcoiu, județul Olt, aceștia fiind cercetați într-un dosar de tâlhărie calificată.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Caracal, care, din primele verificări, a stabilit faptul că două persoane mascate au pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Caracal, unde au agresat fizic o tânără de 30 de ani, angajată a societății comerciale, și au sustras  8.700 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani, din  comuna Fălcoiu, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

După administrarea probatoriului, la data de 19 ianuarie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele a doi tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii continuă cercetările ca să-l găsească și pe cel de al treilea tânăr.

„Cu privire la cel de-al treilea tânăr, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea prinderii și tragerii la răspundere penală a acestuia, întrucât tânărul se sustrage de la urmărirea penală”, a mai arătat sursa citată.